1) Luni, dupa festivitatea din curtea scolii, copiii vor intra in clasa si se vor aseza in bancute cum doresc. Pe masute vor gasi  auxiliarele  pentru clasa pregatitoare. Sunt in numar de 6 si un CD. Aceste auxiliare raman la scoala, deci la plecare, copiii le lasa pe masute ca sa le randuiesc eu  pentru ziua urmatoare si  acasa se va lua  numai CD-ul. (detalii despre auxiliare – la sedinta)

2) Copiii vin luni la scoala  cu ghiozdanul in care vor avea penarul si sticluta cu apa.

3) Materialele/rechizitele se vor pune in dulapioare in zilele urmatoare. Pana joi este timp sa asezati impreuna cu copilul materialele Antrenati-l/o pe el/ea  sa le aseze si dvs. doar supravegheati pentru ca sa stie sa le ia singur/a de la dulapior atunci cand este nevoie.

4) Sedinta cu parintii – joi 13 septembrie, ora 18.00 – la noi in clasa

5) Multumiri:

  • doamnei Frangulea pentru ajutorul dat la ornarea clasei; 
  • doamnei Tudor pentru topul de hartie (vom avea nevoie pentru fisele de lucru), ajutorul dat la ornarea clasei si produsele de curatenie; 
  • doamnei Belciuganu pentru  ajutorul dat la ornarea clasei, pentru ca a luat cartusele  de la imprimanta spre  verificare  si pentru ca a luat initiativa cu baloanele pentru prima zi. 
  • doamnei si domnului Meran pentru ajutorul acordat 3 zile consecutiv la pavoazare clasa, hol si asezat perdele.
  • doamna Mihaela Mitu care a fost cheia organizarii si mobilizarii eficiente pentru ca noi sa incepem scoala intr-un climat optim, ambient placut pentru copii si o atmosfera de calitate pentru noi toti.

Felicitari!